De lekkerste brownies in je brievenbus!

https://dearbrownie.be/wp-content/uploads/2020/05/txt_header_003.gif

De lekkerste smaken en de mooiste brownies!

Snel genieten van je brownies!

Je kunt natuurlijk niet wachten tot je die lekkere Brownies in huis hebt! Lees hier alles over de verzending levertijd en waar je rekening mee moet houden.
Dat is fijn! Voor de levering van onze brownies hoef je niet thuis te zijn. Jouw box brownies wordt door de brievenbus bij je bezorgd.
Je kunt tijdens het bestellen zelf bepalen op welke dag we je box bereiden en naar je toe zenden. De bereid- en verzenddatum staat standaard ingesteld op de eerst volgende mogelijkheid. In de meeste gevallen wordt je box brownies de volgende werkdag geleverd. In sommige gevallen is je box een dag langer onderweg. Op zondag en op feestdagen wordt niet geleverd. Zelf de verzenddatum bepalen is ook ideaal om de box als cadeau voor de verjaardag van je vrienden of familieleden te geven. Zo vergeet je nooit meer je cadeautje. Bestel nu alvast de box voor over enkele weken, voeg een leuk gratis kaartje toe met de tekst die je zelf wil, en wij zullen hem feestelijk bezorgen!
Bewaar de brownies wanneer ze zijn bezorgd in het afgesloten doosje en buiten de koelkast. Zo blijven ze het lekkerst! 🙂
nl_BENL
fr_BEFR nl_BENL