De lekkerste brownies in je brievenbus!

https://dearbrownie.be/wp-content/uploads/2020/05/txt_header_002.gif

De lekkerste smaken en de mooiste brownies!

Kies hieronder je door ons samengestelde box

We snappen dat het lastig is om een keuze te maken uit zo veel lekkere brownies.... Daarom hebben wij een aantal boxen voor je samengesteld.
Dear Brownie

Moederdag Box ❤👩🏼

Speciale box! Deze brownies worden in een speciale moederdag liefdes doosje verzonden, speciaal voor je moeder! 😍 De box bestaat uit een mix van verschillende smaken en toppings brownies. Ook mogelijk om een mooie M of XL kaart toe te voegen!

Dear Brownie

Brownie Mix Box

Kun je niet kiezen en wil je alle lekkere smaken proberen, dan is de brownie mix box echt iets voor jou! Alle smaken in één box.

Dear Brownie

Verjaardags Box 🎉

Iemand jarig? Met deze speciale verjaardagsdoos maak je hem of haar extra gelukkig! Hij is gevuld met een mix van onze heerlijke brownies.

Dear Brownie

Thuisbios Brownie Box

Eindelijk een lekker avondje op de bank met een leuke film, een lekker drankje én natuurlijk de heerlijkste brownies! Deze Thuisbios Brownie Box is helemaal in Thuisbios sferen met de Banaantjes Brownie en de Candy Choocoo Brownie! Maak je film avondje helemaal af met deze heerlijke box.

Dear Brownie

Brownie Choocoo Box

Choco lovers opgelet! Deze box zit vol met heerlijke chocolade! Onze heerlijke Original Brownie zit al vol met chocolade, maar deze brownies zijn gevuld en afgetopt met Oreo, Nutella, Candy Choocoo en heerlijke Witte Chocolade! Een groot chocolade festijn!

Dear Brownie

Color Brownie Box

COLOR BOOM! Deze super leuke kleurrijke box is echt een aanvulling tijdens een verjaardag, als toetje na een maaltijd of gewoon om heerlijk zelf te snoepen! Een heerlijke, kleurrijke traktatie!

nl_BENL
fr_BEFR nl_BENL